Å MISTE ET KJÆLEDYR

losing_your_pet_norsk270

Å miste et kjæledyr

Denne prosessen av og med Gillian R. Godtfredsen er skapt for å hjelpe deg med å håndtere dine følelser i forbindelse med å miste ditt elskede kjæledyr. Forbindelsen mellom deg og ditt kjæledyr kan være et helt spesielt bånd som du ikke har til noen andre. Derfor er det å miste ditt kjæledyr en av de tøffeste opplevelsene som du kan ha som dyreeier. Kjæledyret ditt er en del av din identitet, din sjel, din familie og hverdag, og muligens din beste venn. Kjæledyret ditt elsker deg betingelsesløst, og er alltid der for deg. Denne prosessen kan brukes både når kjæledyret er døende og/eller etter at kjæledyret har dødt. Den kan brukes som et hjelpemiddel for å håndtere din sorg etter tapet. Den kan også brukes for å hjelpe deg til å oppleve indre fred mens du husker ditt kjæledyr med kjærlighet, glede og takknemlighet.

 

"Å miste et kjæledyr" er en viktig cd for oss dyreelskere. Det å miste et dyr er en vond og ofte ensom prosess. Ikke alle rundt oss er i stand til å forstå omfanget av sorgen. Denne cden gir oss mulighet til å søke innover og hente fram gode minner og trøst slik at vi er i stand til å komme videre på en god måte. - Doris Henriksen, helsesøster


Listen Å miste et kjæledyr

Listen sample

Mail order: NOK 247,-
Download price: NOK 137,-


Gillian R. Godtfredsen Ph.D. Holistic Life Coaching, M.Sc., B.Sc. er Certified NLP Master Trainer, forfatter, mentor coach, registrert helsecoach, meditasjonslærer, kurs- og foredragsholder. Engelskfødte Gillian har bodd mesteparten av sitt liv i Norge og har over 35 års erfaring som behandler, lærer, healer og coach. Hun er grunnlegger av The Paradigm Academy, Nordic Coach & NLP Academy og Bevissthetsakademiet. Hun har vært med på å starte flere fagorganisasjoner som Nordic Healing Association og Norsk Forening for Coaching & NLP.