NEDLASTNINGER

Thousands of people have told what a fantastic resource this series of health promoting meditations for relaxation, wellbeing, focus, clarity, goalsetting and mastery is in their everyday life. (For CDsin English scroll down the page)oppdagelsesreise

GÅ NED I VEKT MED HYPNOTERAPI (Norsk)

Drømmer du om en lettere og nettere kropp? Vil du gjerne gå ned i vekt, men kommer aldri i gang? Det er dessverre ikke alltid like lett å vite hvordan man motiverer seg selv.

Her får du et selvhjelpsverktøy for å ta knekken på de uønskede kiloene en gang for alle. Her kan du bli inspirert og motivert til livsstilforandring som varer. Kropp og vekt er naturligvis veldig individuelt og derfor er det viktig at du setter deg dine egne personlige mål, slik at du kan gå ned i vekt og samtidig ha glede av prosessen.

les mer ... »

Lytt her

Kjøp som nedlastning: kr. 179,-

Meditasjonen kan også VIPPSES til NOCNA 11345, eller betales til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og GÅ NED I VEKT MED HYPNOTERAPI. Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og GÅ NED I VEKT MED HYPNOTERAPI.oppdagelsesreise

Å LINDRE HODEPINE! (Norsk)

Er du en av dem som stadig tyr til smertestillende tabletter så fort du kjenner hodepinen eller migrenen komme snikende? Du er ikke alene om å gjøre det, men er du sikker på at det er nødvendig? Ønsker du å lære selvhjelp for å lindre hodepine eller spenninger på grunn av stress? Her får du et praktisk selvhjelpsverktøy som du kan bruke når du føler behov for det.

Å lindre hodepine passer for alle, både for de som er nye til meditasjon, hypnose og hypnoterapi, og for de som har praktisert tidligere.

les mer ... »

Lytt her

Kjøp som nedlastning: kr. 179,-

Meditasjonen kan også VIPPSES til NOCNA 11345, eller betales til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og Å LINDRE HODEPINE!. Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og Å LINDRE HODEPINE!.oppdagelsesreise

Sov Godt (Norsk)

Sov Godt er et fantastisk hjelpemiddel for deg som ønsker bedre søvn. Det kan være mange bakenforliggende årsaker til mangel på søvn og dårlig søvnkvalitet. Gillian Godtfredsen’s vakre og hypnotiske stemme hjelper deg til å få en god natts søvn, natt etter natt. Du blir ledet igjennom en vidunderlig behagelig reise slik at du sover godt, våkner uthvilt og er klar for å møte en ny dag. Brukes gjerne med hodetelefoner.

" "Sov Godt" er en nydelig og enkel meditasjon som kan brukes av alle. Den guider deg effektivt og behagelig over i en avslappet tilstand. Jeg har allerede lyttet til cden mange ganger og kommer også til å anbefale den til pasienter som sliter med søvnvansker. Søvn er viktig for god helse. Og denne cden er et helsefremmende tiltak som hjelper deg til å sørge for dyp og god søvn. Anbefales på det varmeste."
- Cornelia Gåskjenn, lege

"Jeg har hørt på hundrevis av meditasjoner, og denne er en av de beste. Den er enkel og meget effektiv for å få en god natts søvn" - Melinda Merunada PhD, Master i Folkehelse, Fysioterapeut

les mer ... »

Lytt her

Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

 

Meditasjonen kan også betales til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og Sov Godt.
Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og Sov Godt.

oppdagelsesreise

Oppdagelsesreise (Norsk)

Oppdagelsesreise er en guidet meditasjon som passer for alle aldersgrupper. Du blir guidet på en vakker reise der du utforsker verden fra ditt ståsted. Du reiser først gjennom vakker natur og videre på en spennende oppdagelsestur der du opplever et helt spesielt og viktig møte. Formålet med oppdagelsesreisen er å gi en opplevelse av fred og ro i kropp og sinn, gi inspirasjon til frigjøring av de kreative energiene og inspirere deg til å se dine mange muligheter. Reisen hjelper deg til å ta i bruk dine skapende ressurser på en vakker og spennende måte..

les mer ... »

Lytt her

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

Meditasjonen kan også betales til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og Oppdagelsesreise.
Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og Oppdagelsesreise.

romskipsreisen

Romskipsreisen - meditasjon for barn (Norsk)

Romskipsreisen er en guidet visualisering/meditasjonreise for barn. Formålet med Romskipsreisen er å hjelpe barnet til å lytte til og bli bedre kjent med kroppens egen visdom på en ny, spennende og lærerik måte. Det er en fantastisk mulighet til å hjelpe barnet å roe ned, puste dypere og bli kjent med seg selv. Barnet får møte sin helt eller rollemodell og ta en oppdagelsesreise sammen. Gillian guider på en lett og leken måte og reisen kan gjøres når som helst når barnet har muligheten til å sitte eller ligge i ro. Romskipsreisen kan brukes regelmessig.

les mer ... »

Lytt her

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

Meditasjonen kan også betales til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og Romskipsreisen.
Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og Romskipsreisen.

romskipsreisen

Kveldsmeditasjon for barn - Det magiske treet

Kveldsmeditasjon for barn er en vakker og rolig reise. Det magiske treet er ideelt for barn å lytte til ved sengetid. Gillian Godtfredsens vakre og avslappende stemme har blitt etterspurt av mange barn i flere tiår.

Viktig for foreldre: Vennligst passe på at mobiltelefon/nettbrett fjernes fra rommet etter at barnet har sovnet.

les mer ... »

Kjøp som nedlastning: kr. 199,-


Meditasjonen kan betales via VIPPS 11345 (NOCNA), eller til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og navnet på meditasjonen. Når du har betalt, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og hvilken meditasjon du har kjøpt.


beskyttelsesreise

Beskyttelsesreise (Norsk)

Beskyttelsesreise er en indre reise som gir tips, råd og en guidet meditasjonsprosess som har til hensikt å gi økt trygghet, beskyttelse og indre ro. Du blir guidet gjennom en opplæingsprosess der du fyller deg selv med mer kjærlighet, positiv energi og gode tanker. Du vil lære å roe ned tankevirksomheten gjennom pusten og styrke kontakten med ditt indre. Bruk Beskyttelsesreisen gjerne regelmessig for å beskytte deg selv fra negativ energi, angst, uro og/eller for å bli tappet for energi. Du bruker pusten og fargenes styrkende kraft som et verktøy for å sentrere deg selv og fylle deg selv med positiv energi slik at du får en økt opplevelse av å være hel og beskyttet.

les mer ... »

Lytt her

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

Meditasjonen kan også betales til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og Beskyttelsesreise.
Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og Beskyttelsesreise.

frigjøringsreise

Frigjøringsreise (Norsk)

Frigjøringsreise er en guidet meditasjonsprosess som har til hensikt å bistå deg til å frigjøre deg fra uønskede avhengigheter. Du blir guidet gjennom en indre reise som gir innsikt og økt bevissthet om dine unike ressurser, potensiale og vekstmuligheter. Bruk Frigjøringsreisen gjerne regelmessig for å frigjøre dine mentale, emosjonelle og kreative ressurser og bli stimulert til å skape og leve det livet som du ønsker. Du arbeider med "avhengighetsenergien" og når du frigjør deg fra denne kan du anvende den frigjorde energien til å utvikle ditt "fremtidsjeg", slik at du kan gi deg selv alt det du tidligere ønsket fra "avhengigheten". Prosessen vil bistå deg til å fortsette å mestre dine utfordringer slik at du kan bruke dine positive ressurser fremover i ditt liv.

les mer ... »

Lytt her

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-Meditasjonen kan også betales til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og Frigjøringsreise.
Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og Frigjøringsreise.stillhetsreise

Stillhetsreise (Norsk)

Stillhetsreise Ta en reise der du kan få hjelp til å ta kontroll over stresset gjennom stillhet - kanskje vår tids mest effektive teknikk. Stillhetsreise er spesielt utviklet for å øke din evne til tilstedeværelse, bevare konsentrasjonen, forebygge stress og styrke din arbeids- og livsglede. Stillheten snakker og noen ganger roper den høyt til oss, og det er viktig å lytte til den. Stillhetsreise er en guidet meditasjonsprosess som har til hensikt å bistå deg til å roe ned. Du blir guidet gjennom en visualiseringsreise som gir innsikt, økt bevissthet, ny energi og vitalitet. Prosessen kan brukes regelmessig til å frigjøre dine mentale, emosjonelle og kreative ressurser og til å bli stimulert til å skape og leve det livet som du ønsker.

les mer ... »

Lytt her

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

Meditasjonen kan også betales til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og Stillhetsreise.
Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og Stillhetsreise.

Den helbredende hage

Den helbredende hage (Norsk)

Bruk denne meditasjonen regelmessig for å absorbere fargene og for å dekke dine behov for healing og balanse. Energifrekvensene fra Moder Jord skaper stabilitet, harmoni og lindring.

les mer ... »

Lytt her

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-Meditasjonen kan også betales til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og Den helbredende hage.
Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og Den helbredende hage.Ditt indre barn

Ditt indre barn (Norsk)

Ta en reise tilbake til fortiden og møte ditt indre barn. Formålet med denne cd'en er å øke din forståelse for livets mestringsprosesser, gir klarhet og innsikt og øke dine evner til å forstå og styre dine tanker, følelser og atferd.

les mer ... »

Lytt her

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

Meditasjonen kan også betales til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og Ditt Indre Barn.
Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og Ditt Indre Barn.

Ditt indre barn

Englereise (Norsk)

Englereise er en avslappende og balanserende meditasjon for deg i din personlige livsprosess. Bruk denne meditasjonen regelmessing for å øke innsikt og forståelse, healing, og motivasjon. Energifrekvensene fra prosessen skaper stabilitet, klarhet og lindring og du kan oppleve en dypere aksept for deg selv og alle aspekter av ditt vesen. Denne er også fin for å roe ned og sovne om kvelden.

les mer ... »

Lytt her

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

Meditasjonen kan også betales til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og Englereise.
Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og Englereise.

Ditt indre barn

Healingreise (Norsk)

Healingreise er en meditativ reise inni ditt indre som støtter deg til å roe ned og lade opp batteriene. Formålet er å hjelpe deg til å igangsette dine egne iboende helbredende evner. Healingreise stimulerer, aktiverer og forsterker kroppens egen visdom og dens uendelige evne til å søke tilbake til og gjenopprette balanse og likevekt, så vel fysisk som følelsesmessig og psykisk.

les mer ... »

Lytt her

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

Meditasjonen kan også betales til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og Healingreise.
Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og Healingreise.

Ditt indre barn

Lystreet (Norsk)

Lystreet er en fin meditasjon for deg som ønsker å slappe av og samtidig lade opp batteriene. Ta en reise dypt inni naturelementene og bruk Mor Jord og Universets lys til energi, helse, healing og innsikt. Øk dine evner til å forstå den store og mektige livssyklus i all ting og bli bedre i stand til å styre dine tanker, følelser og atferd.

les mer ... »

Lytt her

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

Meditasjonen kan også betales til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og Lystreet.
Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og Lystreet.

Ditt indre barn

Meditasjon (Norsk)

Meditasjon er en innføring i enkel meditasjon for deg som ikke har meditert så mye før. Ta en reise innover og lær hvordan du kan få "skru av" tankevirksomheten en stund hver dag. Formålet med denne cd'en er å tillate kroppen å hvile og reparere, roe nervesystemet, styrke immunforsvaret, fremme helsen, forebygge stressykdommer og lade opp batteriene. Du arbeider med pusten som er nøkkelen til meditasjon.

les mer ... »

Lytt her

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

Meditasjonen kan også betales til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og Meditasjon.
Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og Meditasjon.

Ditt indre barn

Krystallreise (Norsk)

Dette er en enkel visualiseringsreise for alle som ønsker å arbeide med healingenergier. Du vil meditere ved hjelp av vakre krystaller, og bruke dem i din personlige prosess for å oppleve større klarhet og bedre livskvalitet.

les mer ... »

Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

Meditasjonen kan også betales til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og Krystallreise.
Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og Krystallreise.

Paradigm Healing (Norsk)

Paradigm Healing er en spennende reise dypt inn i ditt indre. Denne reisen fører til økt bevissthet og større forståelse med hensyn til de sanne årsakene til de problemene som livet presenterer. Du arbeider med energipunkter og aktiverer energiflyten i kroppen.

les mer ... »

Lytt her

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

Meditasjonen kan også betales til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og Paradigm Healing.
Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og Paradigm Healing.

Paradigm Themes (Norsk)

Paradigm Themes er musikk som er fin for avspenning, ro og balanse i hverdagen. Gillian Godtfredsen spurte musikeren Geir Bremer Øvrebø om å komponere et stykke musikk med et språk som gir umiddelbar klangbunn i menneskenes følelser. Hun ville ha et bevegelig og abstrakt musikk-uttrykk, der lytteren kunne løsrive seg fra konvensjonell tenkning og tolkning, og lede mot en ren, umiddelbar opplevelsestilstand. Resultatet ble Paradigm Themes - en portal til følelser som forbindes med ro, dypere forståelse, inspirasjon og kreativitet.

les mer ... »

Lytt her

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

Meditasjonen kan også betales til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og Paradigm Themes.
Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og Paradigm Themes.

Tidsreise (Norsk)

Tidsreise er en spennende reise i tid. Du vil oppleve å bevege deg ut langs tidslinjen din og hvordan du kan arbeide med forskjellige aspekter i ditt liv. Dette er en klassiker og har blitt brukt av tusenvis av mennesker i sin egen personlige prosess. Du vil arbeide med ditt livsformål og reflektere over den dypere hensikten med ditt liv og den oppgave du har i ditt liv.

les mer ... »

Lytt her

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

Meditasjonen kan også betales til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og Tidsreise.
Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og Tidsreise.

Å miste et kjæledyr

Denne prosessen av og med Gillian Godtfredsen er skapt for å hjelpe deg med å håndtere dine følelser i forbindelse med å miste ditt elskede kjæledyr. Forbindelsen mellom deg og ditt kjæledyr kan være et helt spesielt bånd som du ikke har til noen andre. Derfor er det å miste ditt kjæledyr en av de tøffeste opplevelsene som du kan ha som dyreeier. Kjæledyret ditt er en del av din identitet, din sjel, din familie og hverdag, og muligens din beste venn. Kjæledyret ditt elsker deg betingelsesløst, og er alltid der for deg. Denne prosessen kan brukes både når kjæledyret er døende og/eller etter at kjæledyret har dødt. Den kan brukes som et hjelpemiddel for å håndtere din sorg etter tapet. Den kan også brukes for å hjelpe deg til å oppleve indre fred mens du husker ditt kjæledyr med kjærlighet, glede og takknemlighet.

les mer ... »

Lytt her

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

Meditasjonen kan også betales til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og Å miste et kjæledyr.
Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og Å miste et kjæledyr.

Takk - Meditasjon av og med Lilli Bendriss

Lilli Bendriss guider deg gjennom denne meditasjonen. Det er en prosess som du kan gjøre når som helst. Å være takknemlig er en frisklivsfaktor som er viktig for personlig vekst og utvikling. Når vi ikke lenger tar livet for gitt, kan vi begynne å være mer takknemlig for alt det som vi har og opplever. Det finnes så mange muligheter til å være takknemlig i livet. Når vi fokuserer på takknemlighet oppleves større tilstedeværelse i eget liv og aksept og respekt for livets mange prosesser.

les mer ... »

Lytt her

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

Meditasjonen kan også betales til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og Takk - Meditasjon av og med Lilli Bendriss.
Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og Takk - Meditasjon av og med Lilli Bendriss.

Energibalansering for hus og hjem

Ny CD fra Lilli Bendriss. Dette er en guidet prosess som handler om energibalansering i hus og hjem. Lilli Bendriss guider deg igjennom prosessen for å balansere rom eller hus. Den kan gjøres om og om igjen, og når du kjenner at det er på tide å balansere energiene og harmoniene i et rom eller et hus. Lilli Bendriss, healer, medium og TV personlighet, guider og støtter deg på denne spennende reisen. Lilli har over 20 års erfaring i dette arbeidet og er din personlige guide under denne prosessen. Du trenger ikke å ha jobbet med dette tidligere for å få glede av prosessen.

les mer ... »

Lytt her

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

Meditasjonen kan også betales til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og Energibalansering for hus og hjem.
Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og Energibalansering for hus og hjem.

Boost Your Self-Esteem and Self-Confidence

Boost Your Self-Esteem and Improve Your Self-Confidence

Boost Your Self-Esteem and Self-Confidence with this specially designed hypnotic programme. Learn how to become more self-confident and have the charismatic qualities that everyone admires. Here are the best insights on how to strike a natural balance for your self-esteem and self-confidence. For maximum personal benefit it is highly recommended that you listen to this session using headphones. Time: 34 mins.

read more ... »

Download price: NOK 137,-

NORGE
Nedlastningen kan betales via VIPPS NOCNA 11345 eller til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og Boost Self-Esteem.

Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og hvilken nedlastning du har betalt for, så vil du få den tilsendt.

Download NOW!Crystal Journey (English)

Crystal Journey is a beautiful guided meditation for anyone who wants to work with healing energies. You will meditate using beautiful crystals and use them in your personal process to experience greater clarity and improved quality of life.

The meditation is guided by Gillian Godtfredsen.

more ... »

Listen free sample Crystal Journey

Listen sample

Workplace Mindfulness

with 2 parts: 1. Workplace Mindfulness 2. 4 Square Breath

This is an easy mindfulness exercise for the workplace. It can be done in the middle of a busy working day for relaxation and increased concentration and focus.

les mer ... »

Listen free sample Workplace Mindfulness

Listen sample

Listen free sample 4 Square Breath

Listen sample

Download version: NOK 89,-

Losing your pet

Losing your pet (English)

This guided process by Gillian R. Godtfredsen is for helping you handle your feelings in connection with losing your pet. The bond between you and your pet may be a special bond like no other. Therefore, losing your beloved pet is one of the toughest things you can experience as a pet owner. Your pet is part of your identity, soul, family and daily life, and may be your best friend. Your pet is the one who loves you unconditionally, and is always there for you. The guided process can be used both when your pet is dying and after your pet has died. It may be used as a tool to cope with and handle the grief after pet loss. It will also be a tool to help you feel inner peace while remembering your pet with love, joy and gratitude.

les mer ... »

Listen free sample Losing your pet

Listen sample

Mail order: NOK 247,-
Download price: NOK 137,-

Angelic Journey English Version

Joyful Heart Meditation (English)

The Joyful Heart Meditation is a beautiful process using guided imagery to facilitate emotional wellbeing, healing and transformation. This meditation journey is a tool for restoring inner balance and strengthening and connecting to the love, joy and peace that is within you. Gillian Godtfredsen guides you to discover the beauty and power of your own inner strength and personal resources. You can discover more about how your emotions and thoughts can affect your well-being and health. Meditation is a meaningful self-help tool to empower yourself and asssist you to become more at ease listening to your own inner wisdom, seeing your true-path and being more fully in touch with the present moment and life itself.

les mer ... »

Mail order: NOK 247,-
Download price: NOK 137,-

Angelic Journey English Version

Your Future Self (English)

Your Future Self is a powerful process that facilitates self-empowerment and your future success. You are creating your future and the self that you desire to be. The purpose is to assist you to develop your future self cultivating those aspects, values and resources that are important for you in your life. In bringing your focused awareness on your future success you can strengthen your identity, mission and vision in life in a new and powerful way. NLP Master Trainer Gillian Godtfredsen guides you to gain clarity and discover your personal strengths and resources.

les mer ... »

Listen free sample Future Self Meditation

Listen sample

Mail order: NOK 247,-
Download price: NOK 137,-Passing Exams - Mastering exam anxiety (English)

Passing exams is a powerful and meaningful process that facilitates your success in passing exams. The purpose is to assist you to manage exam anxiety and strengthen your inner resources, positive emotions, concentration and focus. This is a perfect self-help tool to bring you positive results in your studies. Gillian Godtfredsen guides you to gain clarity, stability and discover your personal strengths and resources.


Investment: 22 EUR (NOK 199,-)
You can pay directly to:
NOCNA Bank account number: 9490.05.98259
Bank: Handelsbanken
BIC/SWIFT: HANDNOKK
IBAN NO8894900598259


Then send an email to: utdanning@nocna.no with your contact details, and the audio file will be sent to you on email.
You can also pay by the Norwegian app VIPPS 11345 (NOCNA), or through Paypal with the button "Buy Now".


Angelic Journey English Version

Shadow Work Meditation (English)

Shadow Work Meditation is a deep process that facilitates emotional healing and transformation. The purpose of the guided meditation process is to help you to evolve through cultivating your awareness of different physical, mental, spiritual and emotional aspects that affect your life. In bringing them to your focused awareness and embracing them, you can work on aligning and integrating the knowledge and wisdom of yourself. Gillian Godtfredsen guides you to discover your inner shadow, your inner strength, and personal resources. The meditation is a good tool for developing self-empowerment and inner strength for being balanced, centered and fully in touch with life.This meditation is recommended for advanced students in personal development, who meditates regularly.

les mer ... »

Mail order: NOK 247,-
Download price: NOK 137,-

Angelic Journey English Version

Angelic Journey (English)

This Mp3 is designed to to increase a persons insight, understanding, healing, and motivation within their life. Direct use of energy frequencies form the process to create stability, clarity and relief, you can experience a deeper acceptance of yourself all aspects of your being. Available as download only!

les mer ... »

Listen free sample Angelic Journey

Listen sample

Download price: NOK 137,-

Healing Journey (English)

Healing Journey is audio designed to facilitate YOUR healing and inner peace. Delivered by Gillian Godtfredsen who is better known as “the voice that heals”. Healing is a Journey, make sure YOU have the right navigator for your recovery. Available as download only!


les mer ... »

Listen free sample Healing Journey

Listen sample

Download price: NOK 137,-

Natural Healing (English)

Take this wonderfully relaxing healing journey. Gillian Godtfredsen's voice is renowned for relaxation and the ability to assist in the activation of the body's power to heal. Available as download only!

les mer ... »

Listen free sample Natural Healing

Listen sample

Download price: NOK 137,-

Past Life Insight (English)

Past Life Insights is a two part program Wed past life regression. Part I is an introduction to the concept of past life regression describing how and why it works. Part II is a process using meditation and guided imagery designed for clarity and insight regarding events and situations in your present life and the connection to past life, augmenting resources two resolve present challenges and heal your life. Available as download only!

les mer ... »

Listen free sample Past Life Insight

Listen sample

Download price: NOK 137,-