MELD MEG PÅ

SERTIFISERT MINDFULNESS INSTRUKTØR • Kursnavn: Sertifisert Mindfulness Instruktør

 • Tid og sted:

  Oslo: 6 - 07 feb 2019 (kl 10-15 begge dager)

 • Lengde: 2 dager + online kurs (ca 30 timer) Mindfulness Practitioner

 • Målgruppe: Lærere, foreldre, ledere, team ledere, team medlemmer, helsearbeidere, personlige trenere, idrettsutøvere, coacher, mental trenere
  Opptakskrav:
  Ingen

 • Type: Akkreditert utdanning

 • Pris: kr 9500,-
  Hos oss kan du dele opp betalingen. Søk her.

  Faktura utstedes ved påmelding.

 • Meld deg på her

Mindfulness Instruktør er et kurs for mennesker som ønsker å praktisere mindfulness. Mindfulness er et perspektiv og en tilnærming som stadig vinner større innflytelse innenfor samfunnet. Bedrifter, skoler, organisasjoner og familier i stadig større grad integrerer mindfulness i hverdagen; og resultatene er formidable. I dagligtale kan vi si at mindfulness er en sinnstilstand som gir mulighet til å møte egne følelser, tanker og andre mennesker med en vennligsinnet og aksepterende holdning.

Buddha was asked. “What have you gained from Meditation?” He replied “Nothing!”
However, let me tell you what I have lost: anger, anxiety, depression, insecurity, fear of old age and death."
Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon. Dette kurset vil gi deg 100 poeng/timer CPD. Folkehelseinstituttet i Storbritannia (National Health System) anbefaler Mindfulness som helsefremmende for stress, angst og depression.

Du vil enkeltvis eller i grupper bli guidet gjennom bevisstgjørende prosesser som gir anledning til å være tilstede i øyeblikket. Du lærer om og hvordan du integrerer mindfulness i en praktisk kontekst. Formålet er å redusere stress, gi økt effektivitet, økt selvinnsikt og frigjøring av ressurser og kreativt potensiale.

Meditasjon har blitt stadig mer akseptert siden ordet "mindfulness" ble skapt for noen få år siden. Noen akademikere ønsket å berolige skeptikere til meditasjonsbegrepet og fant at "mindfulness" er et mer "spiselig" ord. Siden har det hatt en forvandlende effekt for meditasjonspraksis da det har vært avjørende for brobygging/merging i næringslivet og den akademiske vitenskapsverden. Mindfulness meditasjon er i meget sterk vekst i næringslivet, skoler, frisklivssentere, yoga studioer, barnehager, helsestudioer, treningssentere, spa hoteller, medisinske klinikker/institusjoner - og listen fortsetter... Det finnes stadig mer forskning på metoden mindfulness meditation.

Nordic Coach & NLP Academys eksperter har meditert i mange tiår og er kjent for sin grunnleggende helhetlige filosofi. Fokus er og har alltid vært på helheten - det hele, levende, opplevende mennesket. NOCNA har fokus på empowerment prossesen. Ved å identifisere resursser som trengs og å engasjere kroppslige og mentale kapasiteter på en bevisstgjørende måte kan klienten utøve hjelp til selvhjelp ved å være aktiv deltaker i egen prosess

 

Målgruppe

Treningen egner seg for deg som har med andre mennesker å gjøre enten du er ansatt, leder, behandler, lærer med mer. Metoden egner seg spesielt for personer som arbeider innenfor kommunikasjon og samhandling der mennesker er utsatt for stress. Som mindfulness instruktør vil du være en verdsatt ressurs for de som ønsker å bevare roen og overblikket i hverdagen.

Det finnes et stadig voksende mengde med utøvere. Uansett hvor erfarne, kloke, innsiktsfulle og dynamisk disse er, vil dette kurset fungere som prikken over i'en.Hva kjennetegner en Mindfulness Instruktør?

En Mindfulness Instruktør hjelper klienten(ene) til både å utvide og berolige sinnet og følelsene. Det blir tid og plass for dyp indre ro og større plass for en selv i seg selv. En Mindfulness Instruktør har selv et rolig sinn og blir ikke lett distrahert. Mindfulness Instruktører er som fødselshjelpere for nye tanke- og væremåter og de lever som de lærer.


Bakgrunn

De siste årene har det vært en enorm vekst og utvikling med informasjon om nevrovitenskap, positiv psykologi og hvordan hjernen håndterer endring. Mindfulness praksis har gitt positive gevinster for mennesker innen helse, beslutningstakning og ledelse. Mindfulness Instruktøren er trent til å perfeksjonere sin coaching. Mindfulness gir økt bevissthet og forståelse, og forholdet mellom instruktør og klient er på et dypt og meningsfylt plan. Den mentale, emosjonelle og relasjonelle dynamikken som oppstår i øyeblikket mellom instruktøren og klienten er et spennende og forvandlende arbeidsfelt.

 

Meditation is The Mother of Mindfulness

Anyone who performs the initial steps of meditation can have a signifcant effect on their body. - Dr. Herbert Benson, Harvard Medical School

Meld meg på

Her kan du se noen referanser fra mindfulness kursene: Les mer her