COACHING KORT

COACHING KORT

Coaching kortene er et fantastisk hjelpemiddel for coacher og andre som har behov å ”tenke ut av esken” av og til. De kan brukes for kreativitet, forhandling, målsetning og problemløsning. Vi mener at enhver som er interessert i utvikling av mennesker, enten det er en leder, coach, lærer, terapeut med mer, med fordel kan bruke disse kortene som en ressurs. Kortene gir mengder med coachende kvalitetsspørsmål som gjør at klienten utforsker sitt eget sinn og leter etter de riktige svarene. Kortenes opphav er primært modeller og teknikker fra Nevro Lingvistisk Programmering som metamodellen, strategier, verdi elisitering, målsetning og forutsetninger.

Du kan bruke kortene som en ressurs for innlæring ved f.eks. å spille kort som i et vanlig kortspill og deltakere kan lese høyt fra kortene. Du kan også bruke dem for inspirasjon og til selvcoaching.

Hvem er disse coaching kortene for?
The Paradigm Academys coaching kort er for deg som ønsker å utvikle dine praktiske ”hands on” coaching ferdigheter. Mennesker som arbeider med kommunikasjon og forandring kan også med fordel bruke coachingkortene, og ikke minst terapeuter, lærere, NLP utdannede, coacher, rådgivere, konsulenter, leger, psykologer, sykepleiere med mer.

Mail order: NOK 247,-

UTSOLGT