DEN HELBREDENDE HAGE

den_helbredende_hage

Den helbredende hage (Norsk)

Den helbredende hage er en meditativ visualiseringsreise som er egnet til bruk mens du befinner deg i en avslappet tilstand. Det er en av bestselgerne gjennom mange år og tusenvis av mennesker har fått stor glede av prosessen. Det er en fin meditasjon for deg som ønsker balanse, ro og harmoni i hverdagen. Denne meditasjonen kan gjøres av alle, og du trenger ikke å ha meditert før for å få glede av prosessen. Gillian Godtfredsen guider deg gjennom prosessen, trygt og med en rolig stemme. Du kan bruke denne meditasjonen regelmessig for å absorbere fargene og for å dekke dine behov for avspenning, indre ro og balanse. Energifrekvensene fra Moder Jord skaper stabilitet, harmoni og lindring og du kan oppleve denne subjektive indre reisen på den måten som er mest behagelig for deg. Bruk gjerne hodetelefoner når du lytter til denne med lukkede øyne.


CDen kan lastes ned som mp3 eller bestilles i CD format i posten.


Tilbakemeldinger om Den helbredende hage

Godt med en enkel og kort innføring som brakte meg raskt inn i ro og tankeløshet. Marianne Kjekshus, sykepleier, coach, pedagog, yogainstruktør


Listen free sample Den helbredende hage

Listen sample

Mail order: NOK 247,-
Download price: NOK 137,-


Gillian R. Godtfredsen Ph.D. Holistic Life Coaching, M.Sc., B.Sc. er Certified NLP Master Trainer, forfatter, mentor coach, registrert helsecoach, meditasjonslærer, kurs- og foredragsholder. Engelskfødte Gillian har bodd mesteparten av sitt liv i Norge og har over 35 års erfaring som behandler, lærer, healer og coach. Hun er grunnlegger av The Paradigm Academy, Nordic Coach & NLP Academy og Bevissthetsakademiet. Hun har vært med på å starte flere fagorganisasjoner som Nordic Healing Association og Norsk Forening for Coaching & NLP.