ENGLEREISE

englereise

Englereise (Norsk)

Englereise er en avslappende og balanserende meditasjon for deg i din personlige livsprosess. Bruk denne meditasjonen regelmessing for å øke innsikt og forståelse, healing, og motivasjon. Energifrekvensene fra prosessen skaper stabilitet, klarhet og lindring og du kan oppleve en dypere aksept for deg selv og alle aspekter av ditt vesen. Denne er også fin for å roe ned og sovne om kvelden.


Tilbakemeldinger om Englereise

Jeg har akkurat landet etter å ha fulgt med på din fantastiske Englereise-meditasjon, og er fremdeles helt skjelven i kroppen etter den følelsesmessige prosessen jeg har gjennomlevet. Din cd kom som sendt fra himmelen. Virkelig! Jeg er helt overveldet. Den oppfylte et inderlig behov for meg, og jeg vil få takke deg av hele mitt hjerte. Heder og ære til deg Gillian- dette var storslått! Camilla Levin-Erichsen - Mor, billedkunstner, NLP-practitioner, universitetsstudier i psykologi, og kjønn, feminisme og likestilling.

Englereise er en vakker og stemningsfull guidet meditasjon. For meg gir den en mulighet til å virkelig slappe av og oppnå god balanse. Gillians stemme er hypnotisk og leder meg inn i en tilstand som hjelper meg til å føle meg vel, forbedre helsen og finne harmoni. Som fysioterapeut og pedagog kan jeg anbefale den til enhver som ønsker å forbedre helsen, finne harmoni, mestre stress og komme videre i sin egen prosess. Melinda Merunada, M.Ed, MSc, fysioterapeut, pilates- og yogainstruktør, danser, pedagog, NLP Trainer

Jeg har reist med Gillians englereise cd, en vakker, betagende reise hvor jeg treffer englene i mitt eget sinn. Jeg reiser i flere stadier fra visjon til seier, og Gillians hypnotiske stemme gjør at reisen blir virkelig, jeg er der med hele meg, blir løftet ut av hverdagen og er i det vidunderlige kjærlighetslyset. Cdèn anbefales til alle som trenger et energikick i hverdagen. Doris Henriksen, helsesøster, sykepleier og healer.


Lytt her

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-


Gillian R. Godtfredsen Ph.D. Holistic Life Coaching, M.Sc., B.Sc. er Certified NLP Master Trainer, forfatter, mentor coach, registrert helsecoach, meditasjonslærer, kurs- og foredragsholder. Engelskfødte Gillian har bodd mesteparten av sitt liv i Norge og har over 35 års erfaring som behandler, lærer, healer og coach. Hun er grunnlegger av The Paradigm Academy, Nordic Coach & NLP Academy og Bevissthetsakademiet. Hun har vært med på å starte flere fagorganisasjoner som Nordic Healing Association og Norsk Forening for Coaching & NLP.