HVA ER NLP? GRATIS ONLINE KURS

Lær mer om NLP, kommunikasjon & Coaching

Se gratis online kurs

REQUEST A CALL BACK
  • Kursnavn: Info kurs om NLP og coaching - med coaching workshop
    Online

  • Alt som du trenger å vite om NLP & Coachutdanninger

  • Forelesere: Gillian Godtfredsen PhD & Melinda Merunada PhD

  • Type: Fagfakta om NLP & Coaching

  • Pris: Gratis!

    påmelding her!

For flere referanser, klikk her...


"Et liv før - et bedre liv etter". Dette sier hundrevis av profesjonelle mennesker som har tatt kurs og utdanninger hos oss. De har fått det bedre med seg selv, lykkes bedre i kjærlighets- og familielivet og blitt mer attraktivt på arbeidsmarkedet. Vi gir deg det du trenger av kunnskap og verktøy for å komme dit du vil - raskere.

Vi er Norges ledende innenfor Nevro Lingvistisk Programmering (NLP), coaching, helsecoaching, mental trening, mindfulness og livsmestring.

Er NOCNA internasjonalt godkjent? Ja det er vi. NOCNA har den høyeste akkreditering nasjonalt og internasjonalt innenfor NLP og coaching. Vi er godkjent av den internasjonale uavhengig fagorganisasjonen Association for Neuro Linguistic Programming (ANLP) og CPD Standards Office i England. Alle våre lærere er godkjente NLP trenere i Association for Neuro Linguistic Programming (ANLP) International og Norsk Forening for Coaching & NLP (NFCN). Våre kurs og utdanninger gir deg internasjonale studiepoeng CPD (Continuous Professional Development) og du kan også ta utdanning som gir offentlige rettigheter i Norge.

Sett av denne kvelden og lær hvordan du også kan få til positive, varige endringer i ditt liv.

NOCNA har størst internasjonal anerkjennelse i fagarenaen. Kom og møt oss og få pålitelig og profesjonell informasjon om NLP og coaching.

 

 

Meld meg på

Videoreferanser


Dr. Cornelia Gåskjenn
Spesialist i AllmennmedisinTerese Tveit
Personlig trenerNina Røhneng
pensjonert SAS flyvertinne