HVA ER NLP? GRATIS ONLINE KURS

Lær mer om NLP, kommunikasjon & Coaching

Se gratis online kurs

REQUEST A CALL BACK
 • Kursnavn: Gratis kurs
  kom og møt oss

 • Webinar: 28 sept

  Alt som du trenger å vite om NLP & Coachutdanninger

 • Tid: Kl 1900 - 2000

 • Forelesere: Gillian Godtfredsen PhD & Melinda Merunada PhD

 • Type: Informasjon om NLP & Coachutdanninger

 • Pris: Gratis!

  påmelding her!

For flere referanser, klikk her...


"Et liv før - et bedre liv etter". Dette sier hundrevis av profesjonelle mennesker som har tatt kurs og utdanninger hos oss. De har fått det bedre med seg selv, lykkes bedre i kjærlighets- og familielivet og blitt mer attraktivt på arbeidsmarkedet. Vi gir deg det du trenger av kunnskap og verktøy for å komme dit du vil - raskere.

Vi er Norges ledende innenfor Nevro Lingvistisk Programmering (NLP), coaching, helsecoaching, mental trening, mindfulness og livsmestring.

Er NOCNA internasjonalt godkjent? Ja det er vi. NOCNA har den høyeste akkreditering nasjonalt og internasjonalt innenfor NLP og coaching. Vi er godkjent av den internasjonale uavhengig fagorganisasjonen Association for Neuro Linguistic Programming (ANLP) og CPD Standards Office i England. Alle våre lærere er godkjente NLP trenere i Association for Neuro Linguistic Programming (ANLP) International og Norsk Forening for Coaching & NLP (NFCN). Våre kurs og utdanninger gir deg internasjonale studiepoeng CPD (Continuous Professional Development) og du kan også ta utdanning som gir offentlige rettigheter i Norge.

Sett av 1 time. Hør hvordan du også kan få til fenomenale positive endringer i ditt liv.

 

 

Meld meg på