HVA ER NLP? GRATIS ONLINE KURS

Lær mer om NLP, kommunikasjon & Coaching

Se gratis online kurs

REQUEST A CALL BACK
  • Kursnavn: Gratis kurs
    kom og møt oss

  • Startdato: annonseres

  • Varighet: 2 timer

  • Sted: Fredriksborgveien 18, Bygdøy, Oslo. Gratis parkering utenfor.

  • Type: Introduksjonskurs til NLP

  • Pris: Gratis!

    påmelding her!

For flere referanser, klikk her...


Har du noen gang lovet deg selv at du vil bruke tiden din på noe som virkelig er verdifullt - deg selv - dine drømmer og visjoner? Da har du kommet til rett sted. Vi lærer deg hvordan du kan komme dit du vil - raskere.

Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) er Norgesledene innen Nevro Lingvistisk Programmering og Psykologi (NLP), coaching, mental trening, helsefremmende arbeid, livsmestring og helhetlig tenkning.
Vi er en internasjonal akkreditert NLP og coachingskole - og når du kommer til oss er fokus på deg og de resultatene som du ønsker.

Er NOCNA internasjonalt godkjent? Ja, vi har den høyeste godkjenning innenfor NLP internasjonalt. NOCNA er godkjent av den internasjonale fagorganisasjonen Association for Neuro Linguistic Programming (ANLP) og CPD Standards Office i England. I tillegg er vi den eneste skolen i Norge som er akkreditert til å utdanne mennesker helt opp til Certified NLP Trainer. Alle våre lærere er godkjente NLP trenere i Association for Neuro Linguistic Programming (ANLP) og Norsk Forening for Coaching & NLP (NFCN). Våre kurs og utdanninger gir deg internasjonalt godkjent CPD (Continuous Professional Development) poeng/timer og flere gir offentlige rettigheter i Norge.

Vårt introduksjonskurs har vært starten på et nytt liv for tusenvis av mennesker - og det kan det være for deg også.

 

Her finner du oss

Meld meg på