BLI SERTIFISERT HYPNOTERAPEUT (med tilhørende internasjonale studiepoeng)

Helseferie og utdanning i en og samme pakke


 • Kurstittel: SERTIFISERT HYPNOTERAPEUT
  Internasjonalt akkreditert med 60 formelle CPD poeng

 • Tid:
  03 - 11 mai 2018

 • Forkunnskaper: Ingen
 • Sted: Kroatia

 • EARLY BIRD PRIS KR 26 500,- (frist 06 apr) - mulighet for nedbetaling
 • Normal pris: kr 29 500,-
 • Påmelding her!

Ønsker du helseferie og utdanning i hypnoterapi i en og samme pakke?

Kunne du tenke deg å reise til et vakkert, fredfylt sted hvor du kan ha fullt fokus på deg selv? Og i tillegg komme hjem som sertifisert hypnoterapeut med tilhørende internasjonale studiepoeng?
Vil du lære verdifull kunnskap og ferdigheter fra anerkjente eksperter samtidig som du opplever helsefremmende prosesser og sterk personlig utvikling?

Utdanning til sertifisert hypnoterapeut er en spaferie for kropp og sjel. Du vil lære kunsten "The Art of Hypnotherapy" som et verktøy for å hjelp deg selv og andre, fremme helse og ressursutvikling, målsetninger. Du vil være i stand til å hjelpe deg selv og andre til å finne kreative løsninger og svar på de viktige spørsmålene i livet. Du vil lære effektive selvhjelpsmetoder for å fremme helse, forståelse, egenutvikling og selvhealing. 

Utdanningen består av 2 deler:
Del 1: Ca 30 timers online undervisning (på lettforståelig engelsk) som tas 1- 8 uker før du drar til Kroatia for del 2.
Del 2: Opphold i Kroatia med ca 30 timers "hands on" undervisning (på norsk) inkludert praksis.

Programmet er designet for å ha fokus på deg, din helse og dine utviklings- og læreprosesser. De praktiske hypnoterapeutiske verktøyene er lettlærte og vil gi deg glede og inspirasjon i hverdagen din, både hjemme og på arbeidsplassen. Dette er en utdanning hvor du kan tenke nytt og gi deg selv mulighet til å gjøre endringer som på sikt vil føre til store fremskritt.

Dette er en unik personlig helsefremmende og profesjonell utviklingsreise. Slapp av og nyt fasilitetene på et vakkert sparesort hotell i vakre omgivelser


Er denne utdanningen akkreditert?

Ja, det er den. Nordic Coach & NLP Academy er en registrert leverandør av akkrediterte CPD (Continuous Professional Development) treninger og utdanninger.
Etter fullført deltakelse vil du motta ditt sertifikat som sertifisert hypnoterapeut og et sertifikat som gir deg 60 CPD poeng fra The CPD Standards Office in the United Kingdom.

 

Hvem er denne utdanningen for?

Denne treningen er for de som ønsker å lære hypnoterapi som verktøy for helse og utvikling. Blant de som er mest interessert i å lære hypnoterapi er terapeuter, rådgivere, helsepersonell, lærere, coacher, personlige trenere, ledere, mental trenere, NLPere, konsulenter, HR- ansvarlige, foredragsholdere med mer og de som:


1. Har en interesse for hypnose og hypnoterapi og vil lære mer om kunsten
2. Har "tøffe" klienter som ikke har respondert på deres øvrige behandlingsmetoder
3. Coacher og helsecoacher som vil utvide sin praksis
4. Ser etter fagpåfyll
5. Ønsker å vite mer om hvordan ubevisste prosesser kan bringe nye innsikter og gjennombrudd
6. Trenger å dokumentere continuous professional development timer for å opprettholde medlemskap i fagorganisasjoner

Når og hvor er det?

Del 1 tar du i ditt eget tempo online.
Del 2 03 - 11 mai 2018 i Kroatia.
Hotellet - Hotel Ivan, Solaris Beach Resort, Kroatia er et moderne og elegant spahotell som befinner seg i vakre omgivelser ved sjøen. Det har eget Spa & Wellness Center, trimrom, innendørs og utendørs bassenger, champagne bar med mer...

 
Hva koster det?

NOK 29500,- Prisen inkluderer treningen både online og i Kroatia, opphold i dobbeltrom med frokost. Tillegg for enkeltrom er kr 4 000,-
Du ordner fly og transport til hotellet. Nærmeste flyplass er Split og transport til hotellet tar ca 55 min.
Øvrige utgifter dekker du selv.

 

Se program her