LYSTREET

lystreet

Lystreet (Norsk)

Lystreet er en fin meditasjon for deg som ønsker å slappe av og samtidig lade opp batteriene. Ta en reise dypt inni naturelementene og bruk Mor Jord og Universets lys til energi, helse, healing og innsikt. Øk dine evner til å forstå den store og mektige livssyklus i all ting og bli bedre i stand til å styre dine tanker, følelser og atferd.


Tilbakemeldinger om Lystreet

Jeg kan anbefale denne cden til alle som ønsker en dyp avspenning kombinert med en opplevelse som nærer fantasien, og åpner for det spirituelle. Gillians hypnotiske stemme fører en trygt og behagelig inn i en tilstand av ro, avslapning og velvære, en tilstand som fører til ny energi. Karin Eckberg, kunstterapeut, ergoterapeut


Lytt her

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-


Gillian R. Godtfredsen Ph.D. Holistic Life Coaching, M.Sc., B.Sc. er Certified NLP Master Trainer, forfatter, mentor coach, registrert helsecoach, meditasjonslærer, kurs- og foredragsholder. Engelskfødte Gillian har bodd mesteparten av sitt liv i Norge og har over 35 års erfaring som behandler, lærer, healer og coach. Hun er grunnlegger av The Paradigm Academy, Nordic Coach & NLP Academy og Bevissthetsakademiet. Hun har vært med på å starte flere fagorganisasjoner som Nordic Healing Association og Norsk Forening for Coaching & NLP.