MEDICAL HYPNOSIS

Hypnosis 1 | Certified Hypnotherapist | Medical Hypnosis

REQUEST A CALL BACK  • Course name: Medical Hypnosis / Medisinsk Hypnose

  • Tid: 6 - 11 mai 2018

  • Sted: Kroatia + online
  • Price: 19500 NOK
  • Tittel: Medisinsk Hypnose (Medical Hypnosis)

  • Price: 19500 NOK

    Sign up!

MEDISINSK HYPNOSE (MEDICAL HYPNOSIS)

Studier i medisinsk hypnose hjelper kandidater til å utvikle sine personlige og profesjonelle ferdigheter innen hypnose, og spesielt rettet mot medisin/helse.

Vi tilbyr opplæring i Medisinsk Hypnose i 3 deler:
- Hypnosis 1 -nettkurs
- Certified Hypnotherapist
- Medical Hypnosis

Hva er Medisinsk Hypnose?

Hypnose er en samling metoder som tillater terapeut og klient å finne den beste og sikreste måten å bruke kropp-sinn-forbindelsen for å oppnå de medisinske fordelene ved hypnose. Det er trygt, billig, bruker ingen kjemiske stoffer, og har ingen negative bivirkninger, som medisinering kan ha. Det som er viktig å huske, er at all hypnose er egentlig selvhypnose.

Hypnose (inkludert hypnoterapi eller hypnotiske forslag) er en transelignende tilstand der personen har økt fokus og konsentrasjon. Hypnose gjøres vanligvis ved hjelp av en terapeut som bruker verbal repetisjon og mentale bilder. Klienten føles seg vanligvis rolig og avslappet, og er mer åpen for forslag.

Hvorfor Medisinsk Hypnose?

Historisk sett har hypnose blitt brukt i mange ulike sammenhenger og blitt kalt med mange forskjellige navn. Historien om hypnose for healing og helse går tilbake til det gamle Egypt, det gamle Hellas og er referert til i Ebers Papyrus, det eldste medisinske dokumentet. Det var da Franz Anton Mesmer populariserte det i slutten av 1700-tallet i Frankrike at andre noterte seg den terapeutiske verdien av det. Spesielt på 1800-tallet begynte leger fra England og Skottland (Braid, Esdaile og Elliotson) bruke det i medisinske tilfeller.

Selv om hypnose feil ble kalt etter den greske guden for søvn, ”Hypnos”, så betyr det ikke å sove. Det finnes i dag avansert teknologi som kan skanne hjernen med PET-skanninger, funksjonelle MR undersøkelser og EEG som viser at individer kan produsere og oppleve hypnose i en våken tilstand, uten at de sover.

Hvordan fungerer Medisinsk Hypnose?

Når en person lærer hvordan han eller hun får tilgang til kropp-sinn-forbindelsen med hypnose, integreres prosessen i hele mennesket, og personen kan bruke det på helsemessige utfordringer og medisinske tilstander etter behov. Du lærer å guide transe og hypnotiske skript for ulike helsemessige og medisinske utfordringer slik at du sammen med klienten kan sette opp et passende forløp.

Treningsprogram i medisinsk hypnose er i 3 deler: