MINDFULNESS PRACTITIONER

- ONLINE KURS

Vil du ha større plass for deg selv i ditt eget liv? • Kursnavn: Mindfulness Practitioner

 • Startdato: Fortløpende

 • Varighet: Individuell studieprogresjon

 • Opptakskrav: Ingen

 • Sted: Online e-kurs

 • Pris:kr 1500,-.

  Hos oss kan du dele opp betalingen. Søk her.
 • Kursbeløpet kan enten betales via Paypal (den blå knappen) eller direkte til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket med ditt navn og Mindfulness Practitioner.

  Du kan også betale med VIPPS 11345 (NOCNA).
  påmelding her!
Dette kurset tilbys også på engelsk online.
Les mer her: link


Opplever du stress i hverdagen? Opplever du at tiden ikke strekker til? Føler du deg "strukket" i alle retninger? Ønsker du deg mer ro, fokus og klarhet? Hvis du svarer ja til et eller flere av disse spørsmålene så er dette kurset for deg.
Kurset lærer deg hvordan du kan mestre stress og vær mer tilstede på dine egne premisser. Om du er nybegynnere eller har praktisert mindfulness meditasjon en stund har du noe å hente fra dette kurset.

Skaperne gir deg praktiske og effektive mestringsverktøy som øker velvære og livskvalitet. Du kan få en mer effektiv og positiv hverdag med mindre innsats.

Om kurset
Kurset gir en forståelse for hvordan du fremmer velvære, livskvalitet og helse. Mindfulness er et perspektiv og en tilnærming som stadig vinner større innflytelse og aksept i samfunnet. Mindfulness er en sinnstilstand som gir mulighet til å møte egne følelser, tanker og andre mennesker med en vennligsinnet og aksepterende holdning.
Mindfulness er et moderne ord for buddhistisk meditasjon. Det er kjent over store deler av verden som et verdifullt verktøy for å fremme livskvalitet - mentalt, fysisk, emosjonelt, sosialt og spirituelt. Sportsverden og finansverden har lenge brukt mindfulness. Forskningsprosjekter viser til utallige positive effekter av mindfulness trening, både for individer og grupper.

Kurset vil gir tilgang til mange øvelser med Gillian Godtfredsen, som har undervist og jobbet med mindfulness-metoder i over 35 år.
Sammen med Melinda Merunada har hun skapt dette kurset for å gi flest mulig mennesker tilgang til disse flotte teknikkene og metodene fra mindfulness.

Elektroniske innleveringer
Du kan studere i eget tempo, hjemmefra eller hvor du befinner deg. Samtlige innleveringer gjøres elektronisk. Du kan lytte til meditasjoner og lydfiler, og svare på enkle spørsmål i det tempo som passer deg.

Kursbevis
Kursbevis utstedes etter godkjent kurs med tilhørende innleveringer. Studietempoet bestemmes selv fra 2 uker til 6 mnd.

Påmelding:
Trykk den blå påmeldingsknappen på siden og bruk påmeldingsskjema

 

Her er en liten visualiseringsøvelse som gjøres helst med lukkede øyner.Bruk mindfulness meditasjon og opplev positive gevinster i livet. - Gillian GodtfredsenHer kan du se noen referanser fra mindfulness kursene: Les mer her