MELD MEG PÅ

NLP PRACTITIONER

Internasjonal sertifisering i Neuro Linguistic Programming/Psychology inkluderer kommunikasjon, coaching og nevrovitenskapVil du oppgradere din kompetanse? Ønsker du praktiske, kraftfulle verktøy for kommunikasjon, coaching, terapi og motivasjon? Ønsker du personlige eller profesjonelle forbedringer?

NLP utdanningen passer for deg som:

 • Ønsker kunnskaper om og ferdigheter i kommunikasjon, motivasjon og selvcoaching
 • Vil ta din personlige og profesjonelle utvikling til et nytt nivå
 • Ønsker økt bevissthet og kontroll over egen adferd
 • Har utfordringer som du ønsker å jobbe med
 • Ønsker å få flere praktiske verktøy for å gjøre en god jobb
 • Ønsker å oppgradere din kompetanse
 • Ønsker metoder for god tilstandskontroll og å oppnå ressursfylte positive tilstander
 • Ønsker å bygge en sunn lederidentitet med bevissthet rundt det som er viktig for deg
 • Vil lære metoder for hvordan modellere og integrere suksessoppskrifter for deg selv og andre

Som Norges flaggskip og pionérskole innenfor NLP og coaching sørger vi for å levere utdanninger med høy pedagogisk kvalitet og kompetanse. I over 25 år har vi vært toneangivende i Norge og vi til enhver tid oppgraderer utdanningene for å gi deg det aller siste innenfor NLP og coaching.

Du får:

 • En proaktiv utdanning som beskytter, støtter og videreutvikler deg, din yrkeskarriere og ditt familieliv
 • Økt bevissthet og kontroll over egen adferd
 • Økt evne til selvledelse og motivasjon
 • Verktøy til å gjennomføre endringer
 • Pedagoger med høy etisk bevissthet og solid kompetanse. De er vennlige, energiske, glade mennesker
 • Et nytt nettverk med mennesker som alle har et ønske om å utvikle seg

Nordic Coach & NLP Academy lærer deg å bruke holdningene, prinsippene og teknikkene i samtlige av de mange NLP retningene. Utdanningen kombinerer flere nivåer av utvikling både personlig og profesjonelt. Mens du studerer NLP hos oss, vil du i større grad forstå din egen atferd og dine egne mønstre, samt lære hvordan du kan forandre dem for å skape enda større suksess i ditt liv.

Hvorfor ta denne utdanningen?

 • For å lære kommunisere effektivt på alle nivåer
 • For å lære gode strategier for ulike situasjoner
 • For å hente frem det beste i deg selv og andre
 • For å definere konsistente mål som gir resultater
 • For å styrke din praktiske kompetanse og ferdigheter
 • For å gi deg rom for selvutvikling, refleksjon og nye muligheter
 • Som grunnlag for videre coachutdanning og karriereutvikling

Alle former for utdanning helt opp til Mastergrad og Doktorgrad nivå, være seg høyskole eller universitet benytter nå online undervisning. Dette er fordelaktig for studenten da det gir mulighet til å studere fleksibelt, når de vil og hvor de vil og tilpasset livssituasjon. NOCNA har i en årrekke hatt egen e-læringsplattform (Empower) som våre studenter har stor glede av. Empower kan benyttes på PC, Mac, mobil og nettbrett. Alle våre NLP utdanninger er filmet i sin helhet og tilgjengelig for deg online som student. Du kan se og lytte til undervisningen om og om igjen slik at du føler deg trygg på at du har fått med deg og integrert kunnskapen. Den praktiske delen av utdanningene med demonstrasjoner, trening og øvelser sammen med medstudenter er klasseromsmoduler. Deler av den teoretiske kunnskapen er online undervisning.

Ved påmelding og registrert betaling får du umiddelbart tilgang til online kurset NLP Diplom. Dette er en innføring til NLP og gir deg grunnleggende teoretisk kunnskap som en forberedelse til den første samlingen. NOCNA er alene om å tilby NLP utdanning etter fleksible og moderne pedagogiske standarder i Norge.

Er dere internasjonalt godkjent? Ja, der er vi. Vi har den høyeste internasjonal godkjenning som finnes. Vi er godkjent av The Association for Neuro Linguistic Programming International (ANLP) og CPD Standards Office i England. Vi er den eneste NLP skole i Norge som er akkreditert til å utdanne mennesker helt opp til Certified NLP Trainer. Alle våre lærere er godkjente NLP trenere i Association for Neuro Linguistic Programming International (ANLP) og Norsk Forening for Coaching & NLP (NFCN). Med vår NLP utdanning er du kvalifsert for medlemskap i begge organisasjoner. Du får tillegg internasjonal anerkjent CPD (Continuous Professional Development) poeng/timer.


Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) er registrert leverandør av CPD ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon. Dette kurset vil gi deg 80 poeng/timer CPD. 

Hovedmålene med NLP Practitioner er å:

 • Kommunisere effektivt på alle nivåer, både verbalt og non-verbalt
 • Lære deg å motivere deg selv og andre
 • Etablere gode velfungerede relasjoner
 • Lære deg å møte utfordringer
 • Lære deg stressmestring
 • Skape positive forandringer for deg selv og andre
 • Lære praktiske verktøy og metoder for å skape positive forandringer
 • Lære å skape ressursfulle tilstander og en god tilstandskontroll
 • Få kontakt med ditt indre potensial og ressurser
 • Yte ditt beste
 • Effektive coachingteknikker og modeller for å støtte utvikling
 • Øke din innflytelse
 • Fokusere på mål og oppnå dem
 • Bli mer fleksibel og løsningorientert
 • Gi grunnlag for videre coachutdanning

 

Uttalelse fra Professor i Nevrovitenskap Patricia Riddell

Hva er Nevrovitenskap?

Ved Nordic Coach & NLP Academy integreres NLP med en nevtrovitenskapelig tilnærming. Nevrovitenskap er et vitenskapelig studie av nervesystemet. For å forstå hva som virker og hvorfor det virker i NLP, er det ikke nødvendig å ha en universitetsgrad i nevrovitenskap. Det er heller ikke nødvendig å vite alle navn på hjernens deler og hva hver enkelt gjør. Hva som hjelper er å vite litt om hva hjernen består av og hvordan den har utviklet seg. Det er denne grunnleggende forståelsen for hjernen som vil danne en del av NOCNA’s NLP & Nevrovitenskap program.
"Nevrovitenskap er en fantastisk kombinasjon for både NLP og coaching. De som starter sin reise i NLP kan oppleve vansker med å forstå hvorfor noen av teknikkene virker. Ved å gi en nevrovitenskapelig forklaring, og begynne å gi mennesker en forståelse for hvordan hjernen deres fungerer, kan det tydeliggjøre hvorfor disse teknikkene er så effektive og faktisk har et reelt grunnlag i vitenskap Jeg gleder meg til samarbeidet med Nordic Coach & NLP Academy." - Patricia Riddell, Professor i Nevrovitenskap.


Motiverende utdanning som gir deg praktiske verktøy

NLP Practitioner er grunnutdanningen innen NLP som hjelper deg å hente frem de beste ressursene i deg selv og andre. Den kunnskapen du får, vil hjelpe deg til å klargjøre og nå egne mål og drømmer på en effektiv, morsom og inspirerende måte.

Du får en grundig innføring i kommunikasjon, coaching, ressursutvikling og personlig mestring. Coachingmetodikk og praktiske øvelser blir trukket inn tidlig i utdanningen slik at du får med deg verktøy til praktisk nytte i hverdagen, både privat og i jobbsammenheng.  Du får også praktiske teknikker og verktøy for å håndtere utfordringer, samt innsikt i dine personlige styrker og potensialer. Ved å utdanne deg til NLP Practitioner vil du utmerke deg i å hjelpe deg selv (og om du ønsker også andre) i å skape den fremtid du ønsker.

Når du tar en NLP-utdanning lærer du deg konkrete metoder, teknikker og modeller som er utviklet av å studere mennesker og organisasjoner med fremragende suksess innen ulike områder. Dette kan du kan bruke i din personlige utvikling, og modellene er også svært effektive å bruke når du kommuniserer med andre mennesker og i karriereutvikling.

Du vil sette stor fokus på dine muligheter og øke din bevissthet og tro på egne evner og ferdigheter. Positive og varige endringer, økt energi og livsglede, økt motivasjon,  mot til å våge og satse, er noen av de resultater du henter hjem etter en utdanning ved NOCNA. Din Menneskeforståelse utvides og du øker dine evner til å skape bedre relasjoner med andre mennesker.

Det er viktig at kandidater som ønsker denne utdannigen for profesjonelt bruk også er villige til å arbeide med egen selvutikling. Utdanningen krever ærlighet og evnen til å akseptere, respektere og arbeide med følelser utifra en voksen og moden holdning. Dette kan fint gjøres uten å dele personlig og privat informasjon i plenum. Kandidater må signere NOCNAs etiske regelverk. Sertifisering skjer på grunnlag av oppnådd kunnskap, kompetanse, holdning/modenhet og personlig egnethet i henhold til pensum og individuell progresjon.Nordic Coach & NLP Academy har egen avansert pedagogisk e-læringsplattform for NLP Practitioner nivået som gir studenter mange effektive og unike innlæringsverktøy. I tillegg til klasseromsundervisning vil du ha tilgang til e-læring via NOCNAs e-læringsplattform EMPOWER som sikrer din egen integrasjon og gir deg verktøy for økt innlæring og effektivitet også mellom studiemodulene.

 

Undervisningsplan - les mer her

Diverse info sertifisering

NOCNA er pionerskolen

Nordic Coach & NLP Academy er flaggskip- og pionerskolen i Norge. Akademiet er toneangivende og har sertifiserte trenere med omfattende utdanning og dybdekunnskap fra samtlige NLP og coaching retninger.
Vi har et omfattende internasjonalt samarbeidsnettverk bl.a. med en professor i nevrovitenskap, og er til stadig aktivt involvert med videreutviklingen av NLP og coaching.

NOCNAs NLP utdanning kommer med en garanti å gi deg den beste pedagogisk NLP opplæring i Norge. Utdanninger er levert av trenere med høy etisk bevisshet, og utformet av mennesker som er NLP Master Trainers med pedagogisk hovedfagskompetanse (MSc i voksenpedagogikk, MSc i Folkehelse).

 

Evalueringer fra noen tidligere studenter:
"Da jeg skulle ta coachutdanning vurderte jeg en rekke aktører. Valget mitt falt på NOCNA, noe jeg aldri har angret på. Dette er skolen som oser av kvalitet."

Elin Unosen Bendiksen

NLP Master Practitioner, Helse- og frisklivscoach Årets kursleder i Grethe Roede 2013, Hold Vekten Kursleder 2014

"NLP er et kraftfullt kommunikasjons verktøy, som jeg bruker både knyttet til meg selv, min familie og privat liv og i jobb sammenheng. Jeg ser også at dette er noe som virker i praksis. Noe av det jeg liker aller best er at det er personen som blir coachet, som selv kommer frem til sine løsninger som passer for sin modell av verden. Min opplevelse av dette unner jeg alle andre å få ta del i, som en bevissthets reise til sitt eget høyeste beste."

Edel Ulven

førskolelærer, personal ledelse og kompetanse, daglig leder barnehage

"Jeg har pulverisert personlige barrierer med sprengkraft. Det var først når jeg begynte på Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA), høsten 2012 at den relevante coaching tyngden kom for fullt. Jeg lærte å benytte NLP som et verktøy og jeg gikk fra å være en bruker i NAV systemet, til å få en skreddersydd stilling som coach i NAV. I dag har jeg ansvar for å coache ungdom i 7 kommuner på NAV kontorer i Hedmark fylke. I tillegg har jeg startet et eget foretak."

Joe Syversen

NLP Coach, Coach ved NAV Hedmark

"Lærerik, interessant, flotte verktøy, meget bra og strukturert gjennomført. Gillian er en fantastisk kvinne og MASTER i forvandlinger. Herlig vil jeg si. Et oppfyllende, berikende, inspirerende kurs for alle typer mennesker i alle forskjellige livssituasjoner. For ledere, mellomledere, de som ønsker å vite mer om seg selv og sine medmennesker og bruke det i dagliglivet på jobb, privat, under møter, overfor familie og barn."

Anne Winther Tollnes

Konsulent, Kunstner, Medisink Qigong instruktør, Astrolog, Veileder

"Meget høy innsikt og erfaring. Veldig flinke til å få med alt. Veldig positiv energi. Jeg er veldig fornøyd med trenerne, oppgavene, gruppedynamikken, og omgivelsene. Dere gjør en meget viktig oppgave for mennesker. Jeg føler meg beæret å være en del av det. "

Andreas S. Mathismoen

Administrerende Direktør, NLP sertifisert

"I mitt arbeid som veileder i Oppfølgingsenheten Frisk AS bruker jeg elementer av NLP hver eneste dag."

Mette Ødegård Nordstrand

Veileder arbeid-helse, Oppfølgingsenheten Frisk, helsecoach

"Jeg kjenner at jeg er på riktig vei og vil gjerne lære mer. Jeg bærer med meg NLP forutsetningene i hverdagen. De har hjulpet ikke bare meg personlig, men også mine medarbeidere, venner og familie. NLP er et must! Få det ut til folket!"

Anne Mette Bjørkavåg

Department head, Management

"Enormt lærefullt og berikende! Et kongruent miljø med kongruente trenere. Dette er rett og slett helsefremmende på alle måter også for meg! Jeg reiser hjem med en stor porsjon ny lærdom og inspirasjon. "

Kathrine Kallestad

NLP Master Practitioner, Professional Coach

"Jeg er ydmyk og takknemlig over å a vært en del av NLP utdanningen Jeg har nå fått en helt annen forståelse av menneskesinnet og alle deler av "væren" etter at jeg startet NLP utdanningen."

Bjørg H. Ahlbom

politipensjonist, inspirerende coach, NLP sertifisert

"Her får du masse kjærlighet for pengene!!!

På denne utdanningen trengs ingen moneybackguarantee!! Hilsen Sunnmøring Om du har levd et liv med svake forbilder!! Treff disse tre fantastiske kvinnene og bli mektig inspirert !!! De vil forandre livet ditt med sin ekte, levende og ærlige tilstedeværelse."

Susan Holm

NLP Practitioner & NLP Master Practitioner

"Med innsikt, visdom og kjærlighet formidles all kunnskap med et integreringsmål. Jeg er veldig fornøyd. Oppgavene jeg har fått fra mine trenere har vært sterke, integrerende, innsiktsfulle, lærerike og resultatsorienterte. Ingen over, ingen ved siden av."

Ingebjørg Johannessen

NLP sertifisert, Professional Coach

"God balanse mellom teori og øvelser. Gillian er en fantastisk inspirerende, dyktig og engasjert trener. Det hun har gitt oss er ”hinsides ord”. Melinda har gitt oss forståelse for at kropp og sinn henger sammen. Hun er bare dyktig og nydelig. Hun er bare mer. Tusen takk."

Ann-Beth Olsen

rådgiver, konsulent, NLP sertifisert


For flere referanser, klikk her...

Meld meg på • Kursnavn: NLP Practitioner

 • Startdato:
  Modul 1: 10 - 13 jan 2019 datoer
  Modul 2: 14 - 17 mars 2019 datoer

  Du kan komme i gang når du ønsker. Tilgang til utdanningens første nettmodul NLP Diplom skjer etter opptak og innbetaling.

 • Gratis intro kurs

 • Sluttdato:
  Oslo 17 mars 2019

 • Oppbygging:. Klasseroms- og nettbasert undervisning. Se datoer
  Arbeidsoppgaver og hjemmestudier mellom samlingene.

 • Opptakskrav: Ingen

 • Sted: Bygdøy, Oslo

 • Type: Utdanning

 • Pris: kr 29 500,-
  Hos oss kan du dele opp betalingen. Søk her.
  ADVENTSTILBUD kr 25500,- tom 13 des (spar kr 4000,-)

 • Stipendpris for unge mennesker 25 år eller yngre. Les mer

  Kraftpakke-tilbud for NLP Practitioner & NLP Master Practitioner kr. 50000,-. Rabatt kr. 9000,- ved påmelding til begge samtidig.

  Faktura utstedes ved påmelding.

   

  Meld deg på her


Referanser


KONTAKT OSS