OM OSS

The Holistic
Gillian R. Godtfredsen

PhD Life Coaching (USA), Doctor of Metaphysics (USA), Certified NLP Master Trainer - Registered Health Coach. Styremedlem og NOCNA hovedtrener

"Hjelp til selvhjelp er den beste hjelpen en kan få." sier Gillian Godtfredsen som skapte mottoen for 35 år siden. Hun er entreprenøren som har grunnlagt The Paradigm Academy & Nordic Coach & NLP Academy. De 6 viktigste signaturstyrkene valgt av kollegaer: visjon, målbevissthet, disiplin, styrke, hjertevarme, kunnskapsrik.

read more...


The Academic
Melinda M. Merunada

Ph.D, Certified NLP Master Trainer - Masters Degree in Psychology, Masters Degree in Medical Science, Masters Degree in Public Health, Masters Degree in Adult Education - Physiotherapist - Registered Health Coach, Certified Professional Coach, Avansert yoga, pilates og meditasjonslærer. Medeier i NOCNA, styrets nestleder og hovedtrener.

"Akademiker og den evig student det er meg....." sier multi-profesjonelle finske Melinda. Hun er en av verdens mest høyt akademisk utdannede NLPere og er opptatt av kvalitet i undervisning. De 6 viktigste signaturstyrkene valgt av kollegaer: dedikasjon, disiplin, kreativitet, målbevissthet, fokusert, samvittighetsfull...

read more...

The Legislator
Inger Lise Sætren

Advokat - sosionom, Certified NLP Trainer, Registered Health Coach og Certified Hypnotherapist. Styreleder i NOCNA. Lærer med ansvar for lovgivning og etikk.

Inger Lise er praktiserende advokat i Oslo. Hun har en lang karriere innenfor offentlig tjeneste. Tidligere påtaleansvarlig for Oslo og Tromsø Politidisktrikter. De 6 viktigste signaturstyrkene valgt av kollegaer: struktur, displin, humor, vilje, visjonær, spontan.
read more...
The Medical Doctor
Cornelia Gåskjenn

Cornelia har mange års erfaring som lege ved egen praksis i Arendal. Hun er spesialist i almennmedisin. Fra høsten 2017 går hun inne i avsluttende året av sin utdanning som Spesialist i Nevrologi. Cornelia har tatt studier ved lærerhøyskolen i pedagogikk. Hun er sertifisert NLP Trener, Professional Coach, Certified Hypnotherapst og Helsecoach fra NOCNA. De 6 viktigste signaturstyrkene valgt av kollegaer: ydmykhet, varme, faglig dyktig, målbevissthet, kunnskapsrik, humor.

The Pilot
Elisabeth Tanum "Flyskrekkcoachen"

Elisabeth har lang erfaring med ledelse fra flybransjen. Som 24 åring ble hun profesjonell pilot på Boeing 737. I en alder av 30 år ble hun utnevnt til flykaptein, og hadde da det fulle og hele ansvar for både flymaskin, mannskap og passasjerenes sikkerhet. Elisabeth er medeier og styremedlem i NOCNA. Hun er NLP Trener og Certified Hypnotherapist har også vært lærer i barne- og ungdomsskolen og har erfaring innenfor salg. I tillegg har hun vært aktiv idrettsutøver og fotball trener for barn og ungdom. De 6 viktigste signaturstyrkene valgt av kollegaer: positiv, løsningsorientert, målbevisst, modig, humoristisk, gjennomføringsevne.

The Sportsman
Oliver B. Baxter

MSc Sports Psychology, BSc - NLP Trainer, Mental Trainer

"Jeg hadde ikke klart å ta en mastergrad på universitet uten først å ha tatt en NLP utdanning - et fantastisk selvhjelpsverktøy ..." sier engelske Oliver Baxter som er et fremragende eksempel på NLP integrasjon. Han er den eneste NLP instruktør innen feltet som faktisk har vokst opp i en NLP familie. De 6 viktigste signaturstyrkene valgt av kollegaer: spontan, motiverende, humor, ærlig, nysgjerrig, åpen.

read more...

The Clinical Psychologist
Tobias Mbamalu

Cand. Psychol (Psy.D), M.Sc. Energiøkonomi, ledelse og HR, B.Sc. Fagkonsulent. Tar imot klienter i privat praksis tlf: 90238327


Tobias Mbamalu er nigeriansk statsborger og psykologspesialist med Cand. Psychol (Psy.D) i psykologi fra Universitetet i Oslo. Han er medlem av Norsk Psykologforening. Tobias ble autorisert som psykolog i 1998 og ble spesialist i klinisk psykologi i 2008.I tillegg har han en mastersgrad i management fra BI. og videreutdanning i traumabehandling med sertifisering i EMDR. De 6 viktigste signaturstyrkene valgt av kollegaer: visjon, målbevissthet, humor, kunnskapsrik, løsningsorientert, faglig dyktig.

read more...

The Corporate Strategist
Paul Baxter

Strategisk Rådgiver

Paul er engelsk, styremedlem i NOCNA og strategisk rådgiver. Han har en 35 år lang aktiv karriere innenfor næringslivet. Frem til han lanserte sin karriere som selvstendig næringsdrivende var han salgsdirektør og administrerende direktør for flere store engelske og multi-nasjonale bedrifter. De 6 viktigste signaturstyrkene valgt av kollegaer: strategisk, humor, varme, spontan, ærlig, lojal.

The Dentist
Bjørg Neverdal

Cand. odont. Fagkonsulent

Bjørg er tannlege utdannet ved Universitetet i Bergen og driver privat tannlegepraksis. Hun har over 30 års erfaring fra arbeid med mennesker i behandling og helsefremmende arbeid. Bjørg er videre sertifisert innenfor NLP og Coaching samt Life Coaching og har utdanning fra Tony Robbins Mastery University og Leadership Academy i USA. Bjørg har drevet coaching og kursvirksomhet i over 10 år og vært knyttet akademiet som fagkonsulent, lærer og utdanningsutvikler de siste 10 årene. De 6 viktigste signaturstyrkene valgt av kollegaer: empatisk, humoristisk, kunnskapsrik, omsorgsfull, visjonær, faglig dyktig.

The Neuroscientist
Professor Patricia Riddell

Professor of Applied Neuroscience Head of Psychology Department University of Reading.

Patricia er professor i nevrovitenskap, og underviser i nevrovitenskap ved Nordic Coach & NLP Academy, og er med på å integrere NLP og nevrovitenskap ved NOCNAs utdanningsprogrammer.

read more...

The Corporate Communicator
Ritva Enäkoski

MSc Ritva er kommunikasjons - konsulent og CEO ved Enakoski Ltd i Finland. Fagkonsulent.

Finske Ritva har omfattende utdanning med mastergrad fra Helsinki Universitet med spesialisering i kommunikasjon, voksenopplæring og sosialpolitikk, samt MBA Executive fra Helsinki Business School. Ritva er fagkonsulent og foredragsholder. De 6 viktigste signaturstyrkene valgt av kollegaer: glede, visjon, empati, målbevissthet, tydelighet, kunnskapsrik.

read more...

The IT Expert
Sebastian Godtfredsen

IT, software & administration

Sebastian har lang erfaring innenfor data og programvareutvikling, IT sikkerhet og nettsystemer. Lidenskapelig opptatt av data siden han var et lite barn, Sebastian begynte med dataprogrammering og webutvikling før han var 10 år. Han har en brennende interesse for nettsikkerhet og it-systemer for å kunne finne optimale løsninger for småbedrifter. Han har lang erfaring fra webdesign og har utviklet og designet websider i over 20 års tid. Sebastian har jobbet aktivt med småbedrifter i en årrekke.

The Developer
Dimitri Julovski

IT, webutvikling og design

Dimitri har 5 år universitetsutdanning innenfor datavitenskap fra St. Kliment Ohridski. Han har CCNA1 Cisco sertifsering og har ansvar for programvare, webutvikling og IT. Han er Objective-C Developer og HTML expert, med kunnskap innenfor CSS, Java script, PHP, Asp.net, Photoshop, Adobe illustrator, Macromedia flash, Corel Draw og 3D Studio Max. Dimitri har stor erfaring med Iphone applikasjoner, programvareutvikling, webdesign, e-læringsplattformer og IT utvikling.