SOV GODT

Sov Godt (norsk)

Sov Godt er et fantastisk hjelpemiddel for deg som ønsker bedre søvn. Det kan være mange bakenforliggende årsaker til mangel på søvn og dårlig søvnkvalitet. Gillian Godtfredsen’s vakre og hypnotiske stemme hjelper deg til å få en god natts søvn, natt etter natt. Du blir ledet igjennom en vidunderlig behagelig reise slik at du sover godt, våkner uthvilt og er klar for å møte en ny dag. Brukes gjerne med hodetelefoner.

" "Sov Godt" er en nydelig og enkel meditasjon som kan brukes av alle. Den guider deg effektivt og behagelig over i en avslappet tilstand. Jeg har allerede lyttet til cden mange ganger og kommer også til å anbefale den til pasienter som sliter med søvnvansker. Søvn er viktig for god helse. Og denne cden er et helsefremmende tiltak som hjelper deg til å sørge for dyp og god søvn. Anbefales på det varmeste."
- Cornelia Gåskjenn, lege

"Jeg har hørt på hundrevis av meditasjoner, og denne er en av de beste. Den er enkel og meget effektiv for å få en god natts søvn" - Melinda Merunada PhD, Master i Folkehelse, Fysioterapeut


Lytt her

Pris: NOK 137,-Meditasjonen kan også betales til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og Sov Godt.
Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og Sov Godt.


Gillian R. Godtfredsen Ph.D. Holistic Life Coaching, M.Sc., B.Sc. er Certified NLP Master Trainer, forfatter, mentor coach, registrert helsecoach, meditasjonslærer, kurs- og foredragsholder. Engelskfødte Gillian har bodd mesteparten av sitt liv i Norge og har over 35 års erfaring som behandler, lærer, healer og coach. Hun er grunnlegger av The Paradigm Academy, Nordic Coach & NLP Academy og Bevissthetsakademiet. Hun har vært med på å starte flere fagorganisasjoner som Nordic Healing Association og Norsk Forening for Coaching & NLP.