TIDSREISE

tidsreise

Tidsreise (Norsk)

Tidsreise er en spennende reise i tid. Du vil oppleve å bevege deg ut langs tidslinjen din og hvordan du kan arbeide med forskjellige aspekter i ditt liv. Dette er en klassiker og har blitt brukt av tusenvis av mennesker i sin egen personlige prosess. Du vil arbeide med ditt livsformål og reflektere over den dypere hensikten med ditt liv og den oppgave du har i ditt liv..

Omtale fra bokklubben Energica

"Dypere og dypere: Innover i sinnet, bakover i tid.

Har du noensinne lovet deg selv at ”en dag” vil du bruke tiden på noe som virkelig er verdifullt – deg selv, drømmene dine og visjoner du bærer på? Ikke utsett dette lenger, lytt til din indre stemme og start prosessen i dag! Et av de beste og mest effektive verktøyene til en slik utforsknings- og forandringsprosess vi i Energica har kommet over, er Gillian R. Godtfredsens kraftigvirkende CD Tidsreise.

Opplevde du entusiastiske Gillian R. Godtfredsen på den store Alternativmessen i Oslo i november, vet du at dette er en åndelig lærer med stor dybde, utstråling og karisma. På CD’en Tidsreise inviterer Gillian deg med på en meditasjonsreise utenom det vanlige, til det hun kaller det kosmiske biblioteket. Her kan du selv lese boken om livet ditt, oppdage ditt livsformål, oppleve en ”førpremiere” på fremtiden, fokusere på viktige livsoppgaver, oppleve frigjørende healing,, og – ikke minst – reise bakover i tid og selv endre betydningen av vanskelige ting som har skjedd deg i livet. CD’en Tidsreise må oppleves! Den guider deg gjennom en meditativ visualiseringsreise basert på blant annet de kraftigvirkende teknikkene vi kjenner som nevrolingvistisk programmering (NLP). Selv har Gillian på nært hold studert arbeidet  Robbins, kjent for Energica-boken Ubegrenset kraft. Lytt til denne unike CD’en med lukkede øyne i en avslappet tilstand – ved regelmessig bruk vil den gi deg større innsikt, forståelse og befriende klarhet på alle områder i livet."

- Tidsreise har gitt meg tilgang til en stor skatt, nemlig klarhet og innsikt til å skape store, positive og grunnleggende forandringer i livet mitt. Prosessen er enormt behagelig og energiserende. Jeg ser nå på mitt liv som det livet virkelig er, et stort, festlig og bugnende overflødighetshorn.
Helene Christensen


Lytt her

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-


Gillian R. Godtfredsen Ph.D. Holistic Life Coaching, M.Sc., B.Sc. er Certified NLP Master Trainer, forfatter, mentor coach, registrert helsecoach, meditasjonslærer, kurs- og foredragsholder. Engelskfødte Gillian har bodd mesteparten av sitt liv i Norge og har over 35 års erfaring som behandler, lærer, healer og coach. Hun er grunnlegger av The Paradigm Academy, Nordic Coach & NLP Academy og Bevissthetsakademiet. Hun har vært med på å starte flere fagorganisasjoner som Nordic Healing Association og Norsk Forening for Coaching & NLP.